Store Sal

Klik på billedet ovenfor for at se flere billeder

Anders Matthese...

Fredag 20.01.17 kl. 19:00

Årets danske ju...

Torsdag 08.12.16 kl. 20:00

Information
På denne side kan du se billeder af Horsens Ny Teaters lokaler og sale samt billeder fra en række af vores mange arrangementer.
 
Husets lokaler kan lejes til alt fra møder og konferencer til diverse kulturelle arrangementer, hvor der er plads til op til 760 deltagere. Vores professionelle og kompetente personale har stor erfaring med at planlægge og afvikle mange forskellige typer arrangementer, hvor vi klarer alt fra teknik og catering til evt. billetsalg og kunstnerpleje mv. Dette giver dig som arrangør ro til at fokusere på indholdet af dit arrangement.
 
Husets primære sal er den stemningsfyldte og smukke Store Sal. Derudover rummer huset også den intime og karakteristiske Kvium Sal prydet med nogle af Michael Kviums nyeste kunstværker. Husets øvrige lokaler rummer bl.a. et stilrent mødelokale, en indbydende og hyggelig VIP lounge samt Sal 3, hvor der kan afholdes mindre arrangementer.
 
Der er mange mulige opstillinger i de enkelte sale på Horsens Ny Teater, så rammerne kan tilpasses til netop dit arrangement. Læs mere her om nogle af mulighederne.
 
Kontakt Mona Laustsen for yderligere informationer på laustsen@hnt.dk eller på tlf.: 76 26 24 20.